case

Kemira China mukana AICM Open Day -tapahtumassa

Yhteisön jäsenet tutustuvat kemianteollisuuteen

Kemira China osallistui lokakuussa 2012 AICM Open Day -tapahtumaan Nanjingissa. Tapahtuman oli järjestänyt kemikaalivalmistajien kansainvälinen järjestö AICM (Association of International Chemical Manufacturers,). Tapahtuman aikana yleisö pääsi vierailemaan Nanjing Chemical Industry Parkin (NCIP) tehtaissa.

Lisäksi Kemira China allekirjoitti toisen kemianalan yrityksen kanssa Responsible Care -manifestin, jossa yritys sitoutuu yritysvastuun edistämiseen toiminnoissaan. Tavoitteena on työterveys-, turvallisuus- ja ympäristöasioiden jatkuva parantaminen tekemällä yhteistyötä muiden yritysten kanssa sekä jakamalla parhaita käytäntöjä. Tavoitteena on myös parantaa yritysten avoimuutta ja raportointia toiminnastaan, saavutuksistaan ja mahdollisista puutteistaan.

Sidosryhmäviestinnän parantaminen

Tapahtuman teemana oli Green Chemicals Carnival, ja sen tavoitteena oli parantaa viestintää NCIP:n ja siellä toimivien yritysten ja yleisön välillä sekä viedä eteenpäin Responsible Care -konseptia. Tapahtumassa oli yli 400 osallistujaa, mukaan lukien paikallisen yhteisön jäseniä, työntekijöiden perheenjäseniä, tiedotusvälineiden ja kemianalan yritysten edustajia, liikekumppaneita sekä hallinnon edustajia.