Kemiran www-sivujen käyttöehdot

Käyttämällä näitä Kemira Oyj:n (jäljempänä "Kemira") www-sivuja sitoudut seuraaviin käyttöehtoihin. Jollet hyväksy seuraavia käyttöehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää näitä www-sivuja.

Näiden www-sivujen sisältö on suojattu kopionnilta ja jäljittelyltä kansainvälisten lakien ja sopimusten nojalla. Kaikki oikeudet pidätetään.

Nämä www-sivut tarjotaan sellaisena kuin ne ovat. Kemira ei takaa, että näiden www-sivujen käyttö olisi häiriötöntä. Kemira ei ota vastuuta näiden www-sivujen päivittämisestä.

Kemira ei vastaa millään tavalla suorista, epäsuorista, satunnaisista, välillisistä tai erityisistä vahingoista, menetyksistä, kustannuksista tai menetetyistä voitoista, jotka liittyvät näiden www-sivujen käyttöön tai mahdollisuuteen käyttää niitä.

Näillä www-sivuilla voi olla linkkejä muihin www-sivuihin. Kemira ei vastaa tällaisten ulkopuolisten www-sivujen sisällöstä eikä suosittele tai hyväksy tällaisilla www-sivuilla tarjottavia tuotteita tai tietoja.

Näihin käyttöehtoihin sovelletaan ja niitä tulkitaan Suomen lakien mukaisesti, lainvalintasääntöjä lukuunottamatta. Kaikki näistä käyttöehdoista tai näiden www-sivujen käytöstä aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

Kemira pidättää itselleen oikeuden muuttaa näitä käyttöehtoja milloin ja mistä syystä tahansa. Käyttämällä näitä www-sivuja sitoudut myös tällaisiin muutoksiin. Sen johdosta sinun tulisi aika ajoin lukea uudelleen nämä käyttöehdot.